Udendørs pools er en fantastisk måde at slå sommervarmen på og nyde det udendørs uden at blive udsat for skadelige UV -stråler.

Overvej at bygge et dæk, have med planter og træer eller tilføje nogle møbler som et terrassesæt. Disse enkle ændringer kan gøre dit udendørs rum meget indbydende og behageligt.

Denne liste er beregnet til dem, der har en udendørs pool i deres baghave og ønsker at forbedre udseendet af deres poolområde. Hvis du har et andet udendørs område i tankerne, såsom en udendørs stue eller veranda, er du velkommen til at bruge disse ideer!

Valg af den rigtige størrelse til din udendørs swimmingpool

Størrelsen af din pool er ikke kun bestemt af, hvor mange mennesker du vil have plads til i din baghave. Det afhænger også af den tid, du vil have dine gæster til at tilbringe i poolen.

Større pools kræver, at du investerer mere tid og kræfter i at rengøre dem. En mindre pool kan være mere praktisk, men det vil tage mindre tid for gæsterne at komme ud af vandet.

Store pools er typisk forbeholdt store familier eller grupper, der muligvis har brug for meget plads og planlægger at bruge meget tid i poolen. Mindre pools er ideelle til par, familier med kun få børn eller små sammenkomster, der planlægger at hænge kortvarigt, inden de tager tilbage til deres hjem.

Et almindeligt råd fra eksperter er, at en to-personers familie skal have en

At sørge for, at din pool er et behageligt sted at hænge ud hele dagen

Med teknologiens fremgang ønsker folk at bruge meget tid indendørs. De kan lide at holde kontakten med deres virtuelle venner og familiemedlemmer og spille onlinespil.

Men der er en ting, der ikke har ændret sig siden Sokrates’tid:

Behovet for frisk luft!

Desværre tillader vores nuværende pooldesign ikke korrekt ventilation for at sikre en behagelig oplevelse.

Et nyt design, der muliggør korrekt ventilation, ville være fordelagtigt for at reducere mængden af luftbårne forurenende stoffer, der kommer ind i poolområdet, hvilket ville føre til bedre sundhedsresultater.

Hvorfor har du brug for et sikkerhedsdæksel til din udendørs swimmingpool

Hvis din pool er udendørs, er det vigtigt at beskytte den mod skader og tyveri. Nogle familier tilføjer endda et sikkerhedsdæksel til deres pool for ekstra beskyttelse.

Der findes forskellige typer sikkerhedsdæksler til udendørs pools, men de kommer alle sammen til det samme – at beskytte din pool mod snavs og snavs. Et udendørs dæksel holder også fejl væk.

En udendørs pool uden sikkerhedsdæksel er en invitation til katastrofe som vejr eller tyve til at bryde ind og stjæle ting som dit klimaanlæg eller din pumpe.

Skridt til at komme ind og trin til at gå i din udendørs swimmingpool

Disse trin hjælper dig med at komme ind og gå i din udendørs pool.

For at bevare din pools levetid kan du ikke bare lade den stå åben i de kolde vintermåneder. Du bør bruge et dæksel til at beskytte vandet mod solens varme samt til at sænke vandtemperaturen til svømning.

Her er nogle tips til, hvordan du dækker din pool:

Skyggeudgaven og forskellige typer skyggeindstillinger til en udendørs swimmingpool

Skygger er en af de vigtigste komponenter i en pool. De giver dig mulighed for at nyde poolen på forskellige tidspunkter af dagen, hvilket gør det muligt at bruge poolen i årevis uden at skulle skifte disse nuancer snart.

Der er mange typer skyggeindstillinger, nogle der giver mere privatliv og andre, der giver større lysbeskyttelse. Du kan finde disse indstillinger i en række forskellige størrelser og farver.

25 måder at begynde at rejse midler til dit drømmeprojekt

Det kan være nervepirrende at få bolden til at rulle på dit drømmeprojekt. Der er mange måder at begynde at rejse penge til dit projekt. Nedenfor er blot nogle få af dem.

1) Du kan starte med at oprette en Kickstarter -kampagne og dele den med dine venner og familiemedlemmer på sociale mediekanaler.

2) Begynd at spare de penge, du normalt ville bruge på at betale for meget for en tjeneste fra en anden.

3) Ansæt en praktikant eller ansæt en erfaren freelancer for at hjælpe dig med at nå ud til mennesker i dit netværk, der kan være interesseret i at tjene som investorer, mentorer eller bestyrelsesmedlemmer.

Konklusion: Der er altid mere arbejde at gøre

Det er vigtigt altid at lære af fejl, selvom det er dem, du selv lavede. På denne måde kan du forbedre dit skillset og gøre forskellen i tekstforfatterbranchen.

AI -skribenternes indvirkning på tekstforfatters fremtid er, at de vil yde hjælp til indholdsforfatterne ved at slippe for forfatterblok og generere indholdsideer i stor skala. De vil også kunne finde unikke og mere værdifulde indsigter til deres kunder.