Alle som bor i København, har nu mulighed for at opdage Københavns første svømmehal. Stedet åbnede for gæster den 17. juli 2021 og har allerede skabt entusiasme blandt både lokale og turister.

Med god plads til 400 svømmere, er Københavns første svømmehal et fyldt og spændende sted der tilbyder meget mere end en regulær swimmingpool.

Udover det sædvanlige motionsområde og selvfølgelig swimmingpoolen, er der fitnesscenter, café og spa-faciliteter. Derudover kan du endda leje faciliteter som en terrasse, sauna og spabad – noget mange andre svømmehaller i hovedstaden ikke tilbyder.

Kort sagt, med så mange imponerende faciliteter skal Københavns første svømmehal danne grundlag for mange glade stunder på stranden alligevel.

København har nu deres første svømmehal. Det er en stor glæde for både børn og voksne, og det et godt sted at koble fra hverdagens travlhed. Den nye svømmehal, Bygholm Svømmehal, er det seneste skud på stammen i København. Svømmehallen åbnede dørene den 27. december, og allerede lige der blev der modtaget mange positive anmeldelser af den fantastiske facilitet og det fremragende personale.

Ud over den store 33 meter lange olympiske bassin, som er en del af den nye svømmehal, har hallen også et helt specielt design som tilbyder forskellige viden- og aktivitetszoner, hvor alle kan få dejligt selskab med andre mennesker i forbindelse med 1-time-aktiviteter. De mange zoner er designet til at tilfredsstille en lang række interesser; herfra kan man dyrke yoga eller prøve forskellige infrastrukturer og forskellige aktiviteter som udfordrer enhver elevatoreventyr.

Derudover giver hallen et af de bedste udsigter over Københavns bymiljø, accepterer den nemme adgang til offentlig transport og leverer sine besøgende med et helt unikt miljø til svømning samt en dejlig beliggenhed lige ned langs havnen.

Dermed har København nu deres første chic-swimcenter! Bygholm Svømmehal er åben mandag-søndag klokken 7-23, så tag dine venner med ud for at nyde det forfriskende miljø. Det er en enestående mulighed for alle at koble fra hverdage stress!

I dag har Københavns øverste myndigheder annonceret om åbningen af byens første svømmehal.

Hallen er designet til at være en multi-sport facilitet, der rummer den seneste teknologi og indeholder 6 bassin, et badmintonrum, basketball court, yoga studie, aerobic lokaler og et meget stort idrætsområde.

Københavns første svømmehal kombinerer det bedste indenfor sport og fitness til alle aldre.

Hallen har desuden ét opsamlingsbassin på 1 meter dybde med separat moderniseret infrastruktur udvendigt og multifunktionelle bygninger.

Hallen er udstyret med højteknologiske anlæg og miljøvenlige anlæg.

Ifølge offentliggørelsen af ​​Københavns øverste myndigheder vil det vigtigste, hallen vil give, være en lige mulighed for alle at opleve den gode fornemmelse der kommer med at bevæge sig. Målet er at skabe et attraktivt sted for alle aldersgrupper for at dyrke sport og motion.

Ideen bag hallen er inspireret af mange store svømmehaller fra hele verden samt de seneste tendenser indenfor konceptudvikling, energibesparelser og bæredygtighed. Hallens moderne arkitektur og opsatte faciliteter vil sandsynligvis få den til at blive et naturligt mødested samt et yndet byrum.

Kommunens formål er at fremme sport og fitnessværdier via forskellige aktiviteter som stylesvømning, træningspas, udendørs svømmeprocedurer og vandajour med forskellige temaer arrangeret hele året rundt.